Apparaten en accessoires
Aardappelpuree en merguez
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optioneel) om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2523.2 kJ /
605 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Pompoen Chai Latte
20min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Fruitige saladedressing
5min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Drie soorten melk cake
2u.